Pe Carmen am cunoscut-o prin intermediul ședințelor online, a fost o gura de aer proaspăt in sâmbetele petrecute acasă, in izolare. E o persoana calda, minunata, dedicată și cu sfaturi foarte bune și utile pentru orice părinte.
M. Serban , despre
Mi-as dori sa te asculte toti parintii macar o data. Ai asa de multe sfaturi si caldura de oferit!
Bernadett Baja , despre
Carmen ne-a fost de ajutor in alegerea unei crese. Am apelat la ea cand eram complet dezorientati de oferta educationala de stat si cea privata, de regulile si conditiile de inscriere, practic nestiind de unde sa incepem.
Denis O. , despre
Am inceput timid cu pachetul de  webinarii, din care am câștigat multe informații și un munte de sprijin. Apoi am apelat si la sedintele de consiliere parentala. Informații utile, punctuale, împachetate cu multă empatie și un zâmbet cald.
Stefana Boldan , despre
Ghidusel este Carmen, iar Carmen este definitia a tot ce inseamna profesionalism, dedicatie, blandete, iubire, o fire pozitiva si foarte bine organizata.
Raluca Cristina , despre
Astăzi am fost pentru prima oară la Ghidușel și ne-a plăcut foarte mult. Toată ora este foarte bine gândită pentru vârsta și răbdarea celor mici, plus decorul foarte atrăgător cu jucării de toate tipurile.
Cristina Vlad , despre