Termeni și condiții

​Persoanele care accesează www.carmencojan.ro sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare ce guvernează desfășurarea tuturor operațiunilor și a raporturilor dintre părți, fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adaugă prevederilor legislației în vigoare.

Termenii și condițiile pot fi modificate oricând prin actualizarea acestui document, aceste modifcari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii. Prin accesarea acestui site utilizatorii sunt de acord să respecte temenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația în vigoare.

Drepturi de autor

​Conținutul site-ului: texte, elemente de grafică și alte date, este proprietatea www.carmencojan.ro și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea, fără acordul scris al www.carmencojan.ro  a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Nici una dintre informațiile prezente pe site nu poate fi copiată, reprodusă fără acordul scris al www.carmencojan.ro.

​Notificări în format electronic

​Prin folosirea site-ului  pentru primirea de notificări în format electronic (newsletter), comentarii pe blog, participarea la webinarii/workshop-uri/consultanță, etc., Utilizatorul își dă acceptul implicit pentru primirea notificărilor în format electronic de la www.carmencojan.ro incluzând în această categorie comunicări prin e-mail și/sau anunțuri pe site. Pentru a respecta libertatea de decizie a utilizatorului, acesta își poate manifesta în scris sau prin e-mail, dorința de a nu mai primi notificări în format electronic din partea www.carmencojan.ro.

Politică de confidențialitate

​Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, www.carmencojan.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către Utilizator.

​Toate materialele și informațiile personale trimise către website-ul www.carmencojan.ro, prin e-mail sau prin intermediul paginilor de Internet, vor fi considerate confidențiale și nu fac obiectul vânzării către terți.

www.carmencojan.ro colectează date cu caracter personal și date cu caracter special (CNP), numai cu acordul voluntar al Utilizatorului în următoarele scopuri: trimiterea de newslettere și/sau informări periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS) și/sau prin apel telefonic; contactarea acestuia, la cererea sa; contactarea acestuia în chestiuni de Relații cu Clienții; răspunsul la comentariile de pe blog.

Prin acceptarea acestor condiții, fiecare Utilizator și-a exprimat consimțământul ca www.carmencojan.ro să colecteze și să adminstreze datele acestuia cu caracter personal, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Utilizator are dreptul de a obține, printr-o cerere scrisă, semnată și datată, în mod gratuit: confirmarea faptului că datele care îl privesc sunt sau nu sunt prelucrate de www.carmencojan.ro; dacă este cazul, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte; dacă este cazul, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii.

​În virtutea înregistrării voluntare pe site-ul www.carmencojan.ro sau a comandarii produselor, Utilizatorul/Clientul își da consimțământul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către www.carmencojan.ro în propriul sistem informatic, atât manual cât și automat, în scopurile enunțate mai sus, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protecția și prelucrarea datelor personale.

​Dacă Utilizatorul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de către www.carmencojan.ro, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul și de a nu oferi date cu caracter personal.