Consiliere pentru părinți

Dacă proprii copii, ar fi părinții noștri, ne-ar educa la fel?

Și cum nu avem de unde ști asta și pentru că formarea și creșterea stă în mâinile noastre ca părinți, iți stau la dispoziție ca din studiile și experiența de peste 10 ani în domeniul psihologiei si al educației dar și în interacțiunea directă cu copiii mici (0- 3 ani) să găsim împreună metoda potrivită copilului tău.

Consiliere parentală

Prin Consilierea Parentală vin în sprijinul părinților cu copii din grupa de vârstă 0-3 ani, părinți care au nevoie de direcții în privința strategiilor de educare și creștere a celor mici. Nu ofer rețete ci ajut părinții să găsească modele de relaționare și soluții personalizate ținănd cont de specificul situației și de faptul că fiecare copil este unic. Serviciile de consultanță și consiliere au loc online, telefonic, la centrul nostru sau la domiciliul familiei pentru o discutie de 45 de minute și un tarif de 150 lei.

Consiliere educativă

Consiliere educativă. Numeroase studii vin să arate beneficiile pe care le are timpul petrecut împreună părinte- copil. Prin ședințele de consiliere construim un plan de valorificare a acestui timp prezentând punctual activitățile și jocurile potrivite vârstei și stadiului de dezvoltare al copilului. Serviciile de consultanță și consiliere au loc online, telefonic, la centrul nostru sau la domiciliul familiei pentru o discutie de 45 de minute și un tarif de 150 lei.

Consiliere pentru înțărcare

Înțărcarea este un proces delicat și de cele mai multe ori provocator atât pentru mamă cât și pentru copil. Decizia înțărcării este de preferat să fie din ambele părți și să se bazeze pe empatie și înțelegere. Fiecare copil are ritmul său iar rolul părintelui este de a-l susține. Vin în ajutor în tot acest proces oferind informații privind particularitațile psiho emoționale ale acestei perioade și prezentând strategii concrete de înțărcare blândă adaptate mamei și copilului. Serviciile de consultanță și consiliere au loc online, telefonic, la centrul nostru sau la domiciliul familiei pentru o discutie de 45 de minute și un tarif de 150 lei.

Consiliere antrenament somn și rutina somnului

Vin în ajutorul părinților care au nevoie de îndrumare în ceea ce privește igiena somnului, reglarea programului de somn al celui mic, mutarea copilului în pătuțul său camera sa și învățarea acestuia să adoarmă singur. In urmă unei evaluări detaliate a provocărilor aparute se va construi un plan personalizat care să răspundă nevoilor și ritmului de adaptare ale copilului mic. Serviciile de consultanță și consiliere au loc online, telefonic, la centrul nostru sau la domiciliul familiei pentru o discutie de 45 de minute și un tarif de 200 lei.

Consiliere antrenament oliță

Învățarea copilului mic să nu mai poarte scutec și să meargă la baie cand are nevoie nu trebuie să se transforme într-un dresaj sau într-o luptă de putere între părinte și copil. Cum fiecare copil este unic, la fel este și pregătirea lui pentru mersul la toaletă. În ședințele de consiliere vom identifica semnele care ne pot arăta dacă copilul este pregătit pentru această etapă și astfel vom construi un plan personalizat care să răspundă nevoilor și ritmului copilului. Serviciile de consultanță și consiliere au loc online, telefonic, la centrul nostru sau la domiciliul familiei pentru o discutie de 45 de minute și un tarif de 150 lei.

Consiliere pt alegere creșă/grădiniță/școală

Prin ședințele de Consiliere pentru alegerea creșei sau a grădiniței  vin în ajutorul părinților care pornesc în această aventură oferind îndrumare și suport în alegerea locului potrivit unde copilul să înceapă prima sa formă de socializare. Toate acestea bazandu-se pe experiența de mai bine de 10 ani în sistemul de învățământ romanesc și colaborarea cu alte sisteme educaționale din străinătate. Serviciile de consultanță și consiliere au loc online, telefonic, la centrul nostru sau la domiciliul familiei pentru o discutie de 1h si 30 de minute și un tarif de 300 lei.

Consiliere pentru adaptarea la creșă/ grădiniță

Acomodarea la creșă/grădiniță este un proces complex care presupune timp și răbdare și care depinde în mare măsură de modul în care părinții îl abordează. Prin ședintele de consiliere voi prezenta părintelui elemente de pregătire prealabilă a copilului pentru intrarea în colectivitate dar și de gestionare a provocărilor ce pot apărea în procesul de acomodare. Vorbim despre atasament și importanța oferirii suportului emoțional de care copilul are nevoie în această etapă. Serviciile de consultanță și consiliere au loc online, telefonic, la centrul nostru sau la domiciliul familiei pentru o discutie de 1h si 30 de minute și un tarif de 300 lei. Vin în ajutorul vostru o săptămână cu un plan conceput în adaptare după nevoile copilului.
50 lei pentru fiecare jumatate de oră ce depășesc cele 45 de min ale ședinței.
50 lei pentru cel de al doilea părinte care dorește sa ia parte la întâlnire.